Energetska obnova header jpg

Politika o kolačićima web sjedišta energetska-obnova.hr

Politikama o kolačićima definiramo da li serviramo kolačiće na Vaše računalo prilikom pregleda našeg web sjedišta.

Politika o kolačićima

Koristeći web sjedište energetska-obnova.hr slažete se da prihvaćate našu politiku o kolačićima. Ova se politika može mijenjati i dopunjavati, a korisnik je dužan pratiti izmjene i dopune, te se smatra da je korištenjem ovog web sjedišta upoznat s trenutnim politikama koje su na snazi.

Iako u našem autorskom kodu NE serviramo kolačiće, za potrebe prikaza svih dijelova sadržaja kolačići trećih strana će Vašem browseru biti višestruko servirani od strane servisa koje smo implentirali u naše web sjedište. Slijede primjeri.

Oglašivačke mreže poput Google Ads koriste kolačiće.

Koristimo Google Analyitcs za praćenje statistike posjećivanja našeg web sjedišta, a koji također servira kolačiće.

Ako dijelite link našeg web sjedišta na neku od društvenih mreža preko gumba "podijeli", društvena mreža na koju ste kliknuli vjerojatno će Vam servirati kolačiće.

Sama poruka o prihvaćanju kolačića (pri prvom ulaksu na ovo web sjedište) servira kolačić koji pamti da prihvaćate kolačiće.

Radi poboljšanja izgleda i funkcionalnosti web sjedišta energetska-obnova.hr, možemo implentirati i neke druge servise koji će po potrebi servirati kolačiće.

Posjetom našeg web sjedišta, pregledavanjem sadržaja i interakcijom sa sadržajem prihvaćate kolačiće trećih strana. Ukoliko ih ne prihvaćate, molimo Vas da napustite ovo web sjedište. Zahvaljujemo se na razumijevanju.